Allmänhetens röst

Allmänhetens röst

Ta dig gärna tid idag att ge mig och mina elever allmänhetens röst i Webbstjärnans bloggtävling. Vi blir så glada för just din röst. Följ den här länken så hittar du röstningsformuläret till höger på sidan. I formuläret skall du ange en motivering samt din e-postadress. När du har röstat kommer du få en verifieringslänk till din e-post. Det är mycket viktigt att du klickar på denna, inte förrän du har gjort så, räknas din röst.

Röstningen pågår mellan den 15 mars till den 15 april och du kan rösta flera gånger om du har flera e-postadresser. Bidraget som får flest röster vinner priset Allmänhetens röst, prispengarna är 2 000 kr.

Bästa bidrag

Allmänhetens röst är bara ett av priserna i Webbstjärnans bloggtävling. Det finns en lång lista över andra priser vilka du kan hitta här. Vi är med i tävlingsklass Grundskola 4-6 (upp till och med årskurs sex) och oavsett vilken tävlingsklass man är med i så har alla möjligheten att vinna priset Bästa bidrag, vilket är det största priset med hela 20 000 kr i prispengar.

Specialpriser

Tävlingen har flera olika specialpriser där man kan vinna pris inom olika inriktningar såsom t.ex. teknik, klassblogg, tema osv.

Lärarpriset

Lärarpriset belönas lärare som tillsammans med sina elever upptäcker och använder internet för att främja lärande och samarbete, och för att öka kunskap om – och förståelse för – internet och ett eller flera skolämnen. Nominerade till det här priset tas fram av allmänheten, .SE och Webbstjärnan.

Om du vill nominera en lärare till lärarpriset skall du ange namnet på läraren, vilken måste delta i Webbstjärnans tävling, samt en kort motivering. Nomineringen gör du senast den 15 april till support@webbstjarnan.se

En tanke på “Allmänhetens röst

  1. Pingback: Webbstjärnans blogg | ceciliabergentz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s