På nya uppdrag

I våras bestämde jag mig, efter 4 år som förstelärare i Enköpings kommun och än fler år som lärare, att säga upp mig. Utan någon egentlig plan på vad jag skulle göra istället, lämnade jag in ”lappen”. Att gå in i ett nytt läsår var för mig omöjligt och uppsägning var den enda utvägen. En utmaning, men ett måste, för att få tillbaka arbetsglädjen och den stimulans som jag behöver. Till en början tänkte jag att jag ska ta hösten som den kommer, men så började det trilla in olika möjligheter och nu är den snart uppbokad.

Jag har fått en anställning på Mälardalens högskola som universitetsadjunkt på UKK (akademin för utbildning, kultur och kommunikation), där är jag verksam på förskollärarprogrammet. Tjänsten är på 49% vilket passar mig väldigt bra eftersom jag även har en enskild firma. Firma CeciliaBergentz, väldigt fyndigt namn 😉 Jag åtar mig lite blandade uppdrag just nu och har inte riktigt nischat in mig på något speciellt förutom att allt är kopplat till utbildning. Jag trivs med att ha variation och att ingen dag är lik den andra. På sidorna Om mig, Firma: CeciliaBergentz och På gång går det att läsa om vad jag gör men hur jag gör det kommer jag att blogga om under hösten.

2 tankar om “På nya uppdrag

  1. Grattis till valet! Förstår dig precis, arbetsglädje är A och O. Att du dessutom har din firma ger förhoppningsvis utrymmet jag saknade. Är tillbaka dr jag började efter ett år vid Uppsala Universitet som adjungerad adjunktant inom pedagogisk verksamhet. Sitter och kämpar med det som snart ska bli vardag igen. Förstelärare utan nedsättning med både regionala uppdrag och dessutom ett mentorskap som kräver för mycket. Jag önskar dig all lycka till!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s