Om mig

Hej!

Jag heter  Cecilia Bergentz. Jag är leg. förskollärare och grundskollärare med många års erfarenhet av undervisning och skolutveckling. Jag har genom åren arbetat inom grundskolans alla verksamheter samt inom förskola och Komvux. Jag utbildade mig tidigt till förskollärare för att senare utbilda mig vidare till grundskollärare. Jag vill ständigt utvecklas vidare och studerar just nu Masterprogrammet i Pedagogiskt ledarskap på Uppsala universitet samt fortbildar mig inom olika områden som känns aktuella för mig och min egen kompetensutveckling. De senaste fyra åren har jag arbetat som förstelärare med ”förhållningssätt och ledarskap i klassrummet” som utvecklingsområde. Den 13 augusti – 17 slutar jag dock min tjänst då jag behöver nya utmaningar.

Fr.o.m. den 1/8 – 17 är jag anställd på Mälardalens Högskola som universitetsadjunkt på förskollärarprogrammet. Där ska jag främst göra VFU-besök och bedömningar samt utbilda nya handledare för Läslyftet i förskolan.

Jag har en enskild firma där jag arbetar som konsult och föreläsare inom skolområdet. Under hösten -17 föreläser jag om kollegiala observationer och handleder skolor som vill komma igång med observationer. Jag deltar i ett projekt på en grundskola där jag handleder hela personalgruppen på deras väg till en NPF-säker skola. Jag arbetar som språkkonsult i grundläggande svenska. Jag är diplomerad coach på väg att bli certifierad.

Jag arbetar som volontär i organisationen Teachers Across Boarders vilket innebär att jag utbildar och coachar lärare i utvecklingsländer.

Twitter: @cecberia

Facebook: @ceciliamedegetdriv

En tanke på “Om mig

  1. Pingback: På nya uppdrag | ceciliabergentz

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s